Deri cüzdan fiyatları bir çok durumdan dolayı farklılık gösterebilir. Derinin kalitesine, el işçiliğine ve markasına göre çok farklı fiyatlar ile karşılaşabiliriz.

Deri cüzdanlar diğer cüzdanlara göre daha pahalı olabilir. Çünkü deri diğer hammaddelere göre daha maliyetlidir. Bu nedenle deri cüzdanlar yüksek fiyatlarda karşımıza çıkabilmektedir.

Deri Cüzdan Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Geçmişten günümüze kadar gelen deri son zamanlarda daha da popüler bir hale gelmiştir. Bu popülerlik cüzdan çeşitlerine ve kalitelerine yansımıştır. Yüzlerce renk ve model seçeneği ile tarzınıza uygun bir deri cüzdan tercihi yapabilirsiniz. Deri cüzdan fiyatlandırılmasında önemli etkenler şunlardır;

Derinin Kalitesi

Deri denilince aklımıza şıklık ve sağlamlık gelebilir. Ancak bu durum her deri için geçerli değildir. Çünkü deri kendi içerisinde belli sınıflara ayrılır. Bu sınıflandırma derinin kalitesini belirler. Kaliteli bir deri uzun yıllar kullanım imkanı sunarken. Düşük kalitede bir deri daha kısa ömürlüdür. Bu nedenle alacağınız deri cüzdanların fiyatlarındaki en büyük etki, kullanılan derinin kalitesinden kaynaklıdır.

İşçilik

Deri cüzdanlar karşımıza el yapımı ve fabrikasyon üretim şeklinde çıkabilir. El yapımı cüzdanlar fabrikasyon cüzdanlara göre daha yüksek maliyetli olabilir. Çünkü el yapımı cüzdanlarda işçilik daha düzenli ve temizdir. Usta ellerin hakiki deri ile birleşmesi sonucunda ortaya çıkan deri cüzdanlar günlük yaşantımıza şık bir görüntü katar.

Marka

Her üründe olduğu gibi deri cüzdanlarda ünlü markalara sahiptir. Bu markalar popülerliğini kullanarak deri cüzdanlarında fiyatlandırmayı yüksek tutabilirler. Satın almak istediğiniz deri cüzdan büyük bir markaya ait ise fiyatları diğer deri cüzdanlara göre daha yüksek olabilir.

Deri Cüzdan Fiyatları Kaliteyi Belli Eder mi?

Bu durum günümüzde bir çok sektörde sorun haline gelmiştir. Çünkü günümüzde yüksek fiyat yüksek kalite gibi algılansa da burum doğru değildir. Hatta bu durumda yararlanmak isteyen kişi veya firmalar, malzemeden ve işçilikten kıstığı halde fiyatları yüksek tutarak müşterilerine kaliteli ürün imajı yansıtmaktadır. Bu durum sıkça yapılan bir fiyatlandırma tuzağıdır. Bir ürünün kaliteli olması yüksek fiyat olması anlamına gelmeyebilir. Bazı firmalar müşteri memnuniyeti ve sürüm kazancı sağlamak için en kaliteli cüzdanlarını bile uygun fiyatlar ile sizlere sunabilir. Bu nedenle deri cüzdan tercihi yaparken kaliteyi fiyatlandırmada değil firmada arayabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Deri Cüzdan Modelleri

NaturalCraft olarak deri cüzdan kategorisinde uzun yıllardır müşterilerimize profesyonel bir hizmet sunuyoruz. Uzun yılların getirdiği tecrübe ve işimize olan sevgimiz, siz değerli müşterilerimizin memnuniyetine yansımaktadır. Hakiki deri ve el yapımının buluştuğu firmamızda müşterilerimize en uygun fiyat politikasını uyguluyoruz. Kalitemizden ödün vermeden birinci sınıf deriyi usta işçilik ile tamamen elde üretiyoruz. Buda ortaya fark yaratan bir görüntü ve uzun yıllar size eşlik edecek bir deri cüzdan haline geliyor. Düşük fiyat kalitesiz ürün politikasına karşı bir şekilde uzun süredir çalışan firmamız, müşterilerine uygun maliyetli kaliteli ürünleri ile yardımcı olmaktan memnuniyet duymaktadır.

Sizde Deri Cüzdan & Kartlık kategorimizden tamamen el yapımı hakiki deri cüzdanlarımızı kolayca sipariş verebilirsiniz.