El yapımı deri cüzdan diğer cüzdan çeşitlerine göre daha şık ve dayanıklıdır. Bu nedenle günümüzde bir çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Geçmişten günümüze kadar kullanılan deri, bir çok aksesuar ile karşımıza çıkabilir. Bu aksesuarlardan en çok tercih edileni ise deri cüzdanlardır.

Deri Cüzdanın Avantajları Nelerdir?

Günümüzde aksesuarlar üzerinde kullanılan en dayanıklı malzemelerden biri deridir. Doğal yapısı gereği uzun ömürlü olup, kolay yıpranmamaktadır. Hatta hakiki deriler kullanıldıkça daha şık bir görüntü oluşturur.

Cüzdanlar günlük yaşantımızın her alanında yanımızda bulunur. Genelde arka cebimizde taşıdığımız için çok çabuk yıpranabilir. Bu durumdan şikayetçi olanlar ise tercihlerini deri cüzdandan yana yapmaktadır. Çünkü deri cüzdanlar diğer sıradan cüzdanlara göre yoğun ve uzun süreli kullanıma daha dayanıklıdır.

Dayanıklılığının beraberinde deri cüzdanlar daha şık bir görüntüye sahiptir. Her türlü kombine uyum sağlayan ve bir çok renkte üretilen bu aksesuarlar bizler için vazgeçilmedir.


El Yapımı Deri Cüzdan Nedir?

El yapımı deri cüzdanlar en ince detayına kadar elde yapılmış ve hiç bir şekilde makine kullanılmamış cüzdanlardır. Bu cüzdanlar ustasının yeteneği ile birleşerek ortaya şık ve emek dolu bir görüntü oluşturur. Bir cüzdanın el yapımı olmasının en büyük avantajı üzerinde taşıdığı ince işçiliktir.

El Yapımı ve Fabrikasyon Deri Cüzdanların Farkları Nelerdir?

Cüzdanlar bir çok çeşitli malzemeden yapılsa da ortak kullanım amaçları aynıdır. Hakiki deri cüzdanları birbirinden ayıran en önemli özellik el yapımı ve fabrikasyon olmasıdır. El yapımı cüzdanlar dikişinden kesimine kadar tamamen elde yapılmaktadır. Fabrikasyon deri cüzdanlar ise makineler yardımı ile kesilip, dikiş makineleri ile dikilmektedir.

Hakiki deri cüzdanlar nasıl yapılırsa yapılsın diğer cüzdanlara göre oldukça dayanıklıdır. Ancak el yapımı cüzdanlar fabrikasyon deri cüzdanlara göre daha şık ve uzun ömürlü olabilmektedir. Çünkü derinin kendisinde herhangi bir oynama yapılmadan, olduğu gibi şekil verilerek tamamen elde dikilmektedir. Buda cüzdanın ömrünü ve şık görüntüsünü etkili şekilde arttırmaktadır.

NaturalCraft El Yapımı Deri Cüzdan

NaturalCraft firması olarak, cüzdanlarımız başta olmak üzere tüm ürünlerimizde birinci sınıf hakiki deri kullanılmaktadır. Bununla birlikte ürünlerimizin tamamı kendi tasarımlarımız olup en ince detayına kadar tamamen elde yapılmaktadır. Bu nedenle ürünlerimizin kendine has şık bir görüntüsü vardır. Ürünlerimizi uzun yıllar boyunca yıpranmadan ve şık görüntüsünü kaybetmeden kullanabilirsiniz. Aksi bir durumda firmamız sizlere her zaman destek olup ürünlerin garantisini vermektedir. Sizde üzerinde büyük emek verilmiş ince bir işçiliğe sahip olan cüzdanlarımız için Deri Cüzdan & Kartlık kategorimizi inceleyebilirsiniz. Size uygun olan deri cüzdanlarımızdan dilediğinizi kolayca sipariş verebilirsiniz. Ayrıca ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi için iletişim sayfamızdaki bilgilerden bize ulaşabilirsiniz.