Hakiki deri cüzdan nasıl anlaşılır sorusuna en doğru yanıtını öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bu yazımızda sizlere kullandığınız veya kullanacağınız cüzdanların deri olup olmadığını nasıl anlayacağınızı anlatmak istiyoruz. O halde hemen başlayalım.

Günümüzde cüzdan kullanımının artması, bir çok cüzdanın piyasaya çıkmasını sağlamıştır. Çeşitli modeller, markalar ve malzemeler ile üretilen bu cüzdanlar günlük yaşantımızın nerdeyse her yerinde bize eşlik ederler. Bu nedenle sadece para taşımak için bir malzeme değil, aynı zamanda kombinlerinizde etkili olacak bir aksesuar haline gelmiştir.

Cüzdanlarımız yoğun kullanıma maruz kaldıkları için çabuk yıpranabilirler. Bu durum cüzdan kullananların en sıkıntı yaşadığı konulardan biridir. Bu durumdan kurtulmak ve daha şık cüzdanlara sahip olmak isteyenlerin seçimi hakiki deri cüzdanlardır. Dayanıklı yapısı, şık ve doğal görüntüsü ile bir çok kişinin dikkatini çekmektedir. Uzun yıllar kullanıma imkan sunan hakiki deri cüzdanlar, diğer cüzdanlara göre kolay kolay yıpranmaz.

Hakiki ve Suni Deri Arasındaki Fark Nedir?

Hakiki deri ve suni deri arasındaki fark ilk bakışta hemen anlaşılmayabilir. Gelişen teknoloji ve tekstil ile suni deriler zamanla hakiki deriye benzetilmeye başlatılmıştır. Ancak hakiki deriye sadece görüntü olarak benzemektedir. Hiç bir suni deri hakiki deri kadar sağlam değildir. Bu nedenle cüzdan seçimlerinizin deri olması, uzun yıllar kullanım imkanı demektir.

Suni Deri ve Gerçek Deri Arasındaki Fark, isimli makalemizi okuyarak bu konu hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Hakiki Deri Özellikleri Nelerdir

Hakiki derinin özellikleri diğer malzemelere göre oldukça fazladır. Uzun yıllardan beri kullanılan bu malzeme her alanda bizlere kaliteli bir seçenek olmuştur. Günümüzde en çok kullanılan alanlardan biri olan cüzdanlar deri ile birleşerek görüntü ve sağlamlık konusunda bizleri memnun etmektedir. Şimdi gelelim hakiki derinin en yaygın özellikleri şunlardır;

Etiket

Alacağımız bir deri cüzdanın hakiki deri olup olmadığını anlamanın en temel yolu üzerindeki etiketi okumaktır. Ürün üzerinde yer alan etiket size derinin suni veya gerçek olduğu hakkında bilgi verecektir.

Etiketi bulunmayan veya doğruluğundan emin olmadığınız zamanlarda ise diğer yöntemlerden yola çıkarak hakiki deri cüzdan nasıl anlaşılır sorunuza yanıt bulabilirsiniz.

Doku

Eliniz ile deriyi ovalayın, Hakiki deriler pürüzsüz değildir. Eliniz ile ovaladığınızda düz bir doku algılıyorsanız suni deri olma ihtimali oldukça yüksektir.

Koku

Hakiki derilerin doğallığı gereği kendine özgün bir kokusu mevcuttur. Satın almak istediğiniz deri cüzdanı koklayın, eğer herhangi koku yok ise beğendiğiniz cüzdan suni deri olabilir.

Gözenekler

Hakiki derilerin doğal olduğunu biliyoruz. Bu nedenle üzerindeki gözeneklerde farklılıklar olabilir. Suni derilerde ise gözenek boyutları ve aralık mesafeleri aynıdır.

Esneklik

NaturalCraft ailesi olarak sizlere hakiki deri cüzdan nasıl anlaşılır konusunda bilgi vermek istedik. Uzun yıllardır deri ürünleri alanında hizmet veren firmamız, birinci sınıf hakiki derileri ile bir çok aksesuarda müşterilerimizin yüzünü güldürmeyi başardık. Tamamen el yapımı olan ürünlerimiz uzun yıllar boyunca kullanıma uygun şekilde tasarlanmıştır. Sizde bu doğal güzelliğin bir parçasına sahip olmak isterseniz Tüm Ürünler kategorimizden beğendiğiniz ürünü kolayca sipariş verebilirsiniz.

Ürünlerimiz ve aklınıza takılan farklı sorular için ise iletişim sayfamızdaki bilgilerden bize kolayca ulaşabilirsiniz.