MacBook Organizer günümüzde oldukça popülerleşen ve kullanım kolaylığı sağlayan aksesuarlardır. İçerisinde MacBook bilgisayarınız ile birlikte bir çok malzemeyi kolayca taşıyabileceğiniz bu ürün, tamamen el yapımı ve hakiki deridir.

MacBook Organizerin Özellikleri Nelerdir?

Bu ürünümüzün en önemli özelliği tamamen el yapımı ve hakiki deri olmasıdır. Bu nedenle uzun yıllar boyunca kullanıma uygundur. Deri doğal yapısı gereği diğer malzemelere göre daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Hakiki bir deriden yapılan aksesuarları uzun yıllar aynı şıklıkla kullanabilirsiniz.

MacBook Organizer en büyük avantajı taşıma kolaylığıdır. İçerisine bilgisayarınızın yanı sıra bir çok aksesuarlarınızı kolayca taşıyabileceksiniz. Macbook organizerlerimizin özellikleri şu şekildedir;

  • Doğal görüntüsü ile bulunduğunuz ortamda sizlere farklılık katacaktır.
  • 1 Adet kartlık bölümü ile kartlarınız için ayrı bir aksesuar taşımanıza gerek kalmayacaktır.
  • 3 Adet kalem bölümü sayesinde kalemlerinizi düzenli bir şekilde yanınızda tutabileceksiniz.
  • 1 Adet kablo tutucu bölümü ile ceplerimizde veya çantalarımızda kabloların bozulmasının önüne geçebilirsiniz.
  • 4 Adet geniş cebi ile telefon ve not defteri gibi aksesuarlarınızı kolayca taşıyabileceksiniz.

MacBook Organizer Nasıl Kullanılır

Organizerlerimiz bir çok malzemenizi tek bir alanda taşımanıza imkan sağlar. Bunu yaparken de ürünleriniz birbirine zarar vermez. Dilerseniz elinizde dilerseniz ise çantanızda taşıyabileceğiniz bu ürün, malzemelerin için koruyucu bir kılıf olarak ta kullanılmaktadır. Dayanıklı sert yapısı düşme, çarpma ve ezilme gibi durumlarda ürünlerin hasar almasını engeller. İçerisine kartlarınızı, telefonunuzu, defterinizi, tabletinizi, kaleminizi, kablolarınızı ve bir çok malzemenizi yerleştirip, kapağını kapatarak tek bir parçada tüm ürünlerinizi kolayca taşıyabilirsiniz.

13 inc. ve 16 inc. olarak tercih yapabileceğiniz organizemiz için aşağıdaki linkten kolayca sipariş verebilirsiniz.


Daha detaylı incelemek ve sipariş vermek için tıklayınız.

NaturalCraft olarak tarafınıza sunduğumuz ürünlerin tamamı en ince detayına kadar el yapımıdır. Birinci sınıf hakiki deriden yapılan bu ürünlerimiz sizlere uzun yıllar şık bir görüntü ile eşlik edecektir. Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için iletişim sayfamızdaki bilgilerden bize ulaşabilirsiniz.