Öğretmenler günü hediyesi, Öğretmenler günü öğretmenlerimiz için çok anlamlı bir gündür. Meslekteki yoğun çalışmanın ve emeğin karşılığı olarak 24 kasım’ da onları mutlu etmek isteriz. Öğretmenler gününde öğretmenlerimizi mutlu etmenin bir çok yolu vardır. Bunlar, kimi zaman bir şiir, kimi zaman güzel dilekler kimi zaman ise bir hediye ile yapılmaktadır.

Öğretmenler günü yaklaşırken, öğretmenlerimiz için hediye telaşına girebiliriz. Çünkü öğretmenler için alınmak istenen hediye diğer özel günlerden farklıdır. Bu nedenle anlamlı, kalıcı ve kullanışlı bir hediye olmasını isteriz.

Naturalcraft olarak tüm öğretmenlerimizin ve öğretmen adaylarımızın öğretmenler gününü kutlarız. Bu önemli günde öğretmenlerimiz için hazırladığımız özel ürün ve kampanyalarımız ile onların yüzünde ufak bir tebessüm oluşturmak istiyorsak aşağıda sizler için hazırladığımız ürün seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Öğretmenler İçin Deri Cüzdan

Bir hediye kullandıkça güzelleşmeli diyorsanız, bu duruma en uygun ürün deri cüzdanlardır. Deri yapısı gereği kullandıkça daha şık bir görüntüye sahip olur. Bu nedenle öğretmeniniz için alacağınız bir deri cüzdan hem uzun yıllar kullanıma imkan sağlarken şık bir görüntüde oluşturacaktır. Tamamen el yapımı ve hakiki deri olan cüzdanlarımız anlamlı hediye denilince ilk akla gelen seçeneklerden biridir. Sizde hemen deri cüzdan & kartlık kategorimizden değerli öğretmenlerimize deri cüzdan tercihi yapabilirsiniz.

Öğretmenler İçin Deri Kalemlik

Öğretmenlerimizin en önemli aksesuarlarından biri kalemleridir. Bu kalemler öğretmenlerimizin meslek hayatı boyunca olmazsa olmazlarıdır. Bu nedenle öğretmenlerimize bu önemli aksesuarları için şık bir deri kalemlik düşünebiliriz. Böylece kalemleri daha toplu ve şık bir görüntüye sahip olacaktır. Uzun süre kullanabileceği ve kullanırken keyif alacağı bu ürüne Deri Kalemlik sayfamızdan kolayca sipariş verebilirsiniz.


Deri Gözlük Kabı / Kılıfı

Öğretmenlerimiz için dinlendirici gözlükler adeta kurtarıcı bir aksesuar olmaktadır. Yoğun ve odaklı çalışma sonucu göz yorgunlukları öğretmenlerimizde sıkça görülmektedir. Bu nedenle genelde dinlendirici gözlükler kullanmaktadırlar. Sizde öğretmenlerimizin, yorgunluğunu bir gülümseyeme dönüştürmek isterseniz Deri Gözlük Kılıfımız size lazım olan tek şey.


Sizde öğretmenler günü hediyesi için doğal ve anlamlı bir hediye arıyorsanız Tüm Ürünler kategorimizden tüm seçeneklere göz atabilirsiniz. Tamamen el yapımı ve hakiki deri olan ürünlerimiz bulunduğu ortamda şıklık ve farklılık yaratacaktır.